Lives of Our Own Katso Elokuvia Ja Sarjoja Netissä


Lives of Our Own 1980, Elokuva onnistutaan lumoavaa pala elokuva ansiosta rikas tarina täynnä käänteitä ja että et näe tulossa, erinomainen kameratyö, erinomainen ohjaaminen, erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat vanhoja vanhanaikaisia elokuvateattereita, tämä on yksi, jonka sinun täytyy nähdä.

Monen kuukauden lukemisen tämän elokuvan jälkeen, katsella kuvia elokuvasta, ja muita eri tehtäviä, joihin minun vakava tarve nähdä tämän elokuvan, Olen vihdoin saanut kopion. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avauskohtaus jätti minut kunnioitukseen kauniiden yksityiskohtien ansiosta jokaiselle tämän elokuvan kappaleelle. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopulta, voimakkaiden tunteiden, syvällinen erotiikkaa ja älykäs tarina elokuvan mukana erinomainen näyttelijöiden ja ohjannut yksi maailman parhaista johtajista tekee tämä yksi parhaista kauden draamoja koskaan tehty elokuvan historiasta. Ei vain genren fanit rakastavat tätä elokuvaa, mutta kaikki aikuiset, joilla on aidosti kiinnostunut elokuvista, pitäisivät tämän nykyajan mestariteoksen.

Lives of Our Own Katso Elokuvia Ilmaiseksi Netissä.


Yksi asia on puututtava, elokuva on varsin selkeä. He eivät koskaan tuntea olonsa orvoksi, ja he eivät ole siellä vain sen itsensä vuoksi. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva passion, väärinkäytön, mustasukkaisuuden, petoksen ja petoksen, mutta ennen kaikkea, se on epätyypillinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pitää kiinni katsojien kauan kun se on valmis.


Lives of Our Own suoratoisto elokuvat - data
  • Näyttö : 720p-1080p-1080i DVDRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Tunnisteet :
  • Kieli : Englanti-Finnish
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, ZH, CI, JT, GA, YA, GA, YG, LR, KI, RY.
  • Elokuvan kesto : 2h 50 min.
  • Yhteensä Lataa : 3314
  • Yhteensä katsaus : 6022
  • Vuonna : 1980.
  • Videotyyppi : MPE,RM,MP4,FLV,f4a,.mp2.
  • IMDB Rating : 6.4/10 (72356 votes).
  • Elokuva Koko : 392 MB.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aikaa vain lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Se, miten tämä elokuva kuvaa ihmisen degeneroitumista, ahneutta, myötätunto ja rakkaus on vain mindbogglingly nero.

    Tämä muistutti minua siitä, kuinka hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

    Lives of Our Own Suomalaisia Elokuvia Online


    Valu elokuva on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvataide, tuotannon suunnitteluun ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kehys, jokaisen kameran liike, jokainen suorituskyky tuntuu täydelliseltä kalibroimiselta maksimaaliseen vaikutukseen.

    Kommentit