The Second Line Katsele Elokuvia Ilmaiseksi


The Second Line , Elokuva onnistuu lumoavana elokuvamateriaalina rikkaan tarinan ansiosta, joka on täynnä käänteitä, joita et näe tulossa, erinomainen kameratyö, erinomainen ohjaaminen, erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta, mitä tarina kertoo koska se on jotain, sinun täytyy nähdä itse, mutta sanaani se, sen kannattaa katsella.

Jos rakastat hyvää vanhanaikaista toimintaseikkailu elokuvia, tämä on yksi, joka sinun täytyy nähdä.

Monen kuukauden lukemisen tämän elokuvan jälkeen, katsella kuvia elokuvasta, ja muita eri tehtäviä, joihin minun vakava tarve nähdä tämän elokuvan, Olen vihdoin saanut kopion. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avauskohtaus jätti minut kunnioitukseen kauniiden yksityiskohtien ansiosta jokaiselle tämän elokuvan kappaleelle. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopulta, voimakkaiden tunteiden, syvällinen eroottisuus ja älykäs tarina elokuvassa, johon kuuluu erinomaisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä ja jonka ohjaa yksi maailman parhaista ohjaajista, tekee tästä yhden parhaimmista kauden draamoista, joita on koskaan tehty elokuvateatterissa. Ei vain genren fanit rakastavat tätä elokuvaa, mutta kaikki aikuiset, joilla on aidosti kiinnostunut elokuvista, pitäisivät tämän nykyajan mestariteoksen.

The Second Line Elokuvia Netissä Tekstityksillä.


Yksi asia on puututtava, elokuva on varsin selkeä. He eivät koskaan tunne paikkaa, eivätkä he ole vain sen takia. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva passion, väärinkäytön, mustasukkaisuuden, petoksen ja petoksen, mutta ennenkaikkea, se on epätavallinen rakkaustarina, joka tekee yhdestä rakasta ja vihaa päättäjiä samaan aikaan. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pitää kiinni katsojien kauan kun se on valmis.


The Second Line suoratoisto elokuvat - data
 • Laatu : 720p-1080p-1080i HDTV 1920×1080-1280×720-1440×1080.
 • Tunnisteet :
 • Kieli : Englanti-Finnish
 • Käännös : FI, DE, EN, FR, FI, MB, AS, XR, MB, AL, CQ, AM, XI, BA.
 • Elokuvan kesto : 2h 31 min.
 • Yhteensä Lataa : 3811
 • Kokonaismäärä : 3263
 • Vuonna : .
 • Videotyyppi : MPEG-2,amv,MP4,FLV,f4a,.mpg.
 • IMDB Rating : 6.1/10 (15393 votes).
 • Tiedoston Koko : 414 MB.


 • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aika lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Se, miten tämä elokuva kuvaa ihmisen degeneroitumista, ahneutta, myötätunto ja rakkaus on vain mindbogglingly nero.

  Tämä muistutti minua siitä, miten hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

  The Second Line Filmit Netistä


  Valu elokuva on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvauksellisuus, tuotannon suunnittelu ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kuva, jokainen liike kameran, jokainen suorituskyky tuntuu täydellisesti kalibroitu mahdollisimman tehokkaasti.

  Kommentit