The Truth Katsele Elokuvia


The Truth 1982, Elokuva onnistuu lumoavana elokuvamateriaalina rikkaan tarinan ansiosta, joka on täynnä käänteitä, joita et näe tulossa, erinomainen kameratyö, erinomainen ohjaaminen, erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta mitä tarina on, sillä se on jotain, mitä sinun täytyy nähdä itsellesi, mutta ottakaa minun sanani sille, se kannattaa katsella.

Jos rakastat hyvää vanhanaikaista toimintaseikkailu elokuvia, tämä on yksi, jonka sinun täytyy nähdä.

Monta kuukautta lukea tämän elokuvan, katsella kuvia elokuvasta, ja muita eri tehtäviä, joihin minun vakava tarve nähdä tämän elokuvan, Olen vihdoin saanut kopion. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avaamisesta kohtaus jätti minut kunnioitusta johtuu kauniita yksityiskohtia otettu jokaisen palan tämän elokuvan. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopussa, voimakkaiden tunteiden, syvällinen erotiikkaa ja älykäs tarina elokuvan mukana erinomainen näyttelijöiden ja ohjannut yksi maailman parhaista johtajista tekee tämä yksi parhaista kauden draamoja koskaan tehty elokuvan historiasta. Paitsi genre fanit ihastuvat tämän elokuvan mutta mitään aikuisen aidosti kiinnostunut elokuva pitäisi katsoa tämä nykyaikainen mestariteos.

The Truth Elokuvat Netissä Ilmaiseksi.


Yksi asia on puututtava, elokuva on melko selvä. He eivät koskaan tunne paikkaa, eivätkä he ole vain sen takia. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva intohimosta, väärinkäytöstä, mustasukkaisuutta, pettämistä ja petosta, mutta ennenkaikkea, se on epätavallinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pitää kiinni katsojien kauan kun se on valmis.


The Truth suoratoisto elokuvat - data
  • Laatu : 1080p-720p-1080i HDTV 1920×1080-1280×720-1440×1080.
  • Tunnisteet : Draama, TV Movie
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, ZH, HI, FL, XP, EJ, DS, FB, QG, LR, GI.
  • Elokuvan kesto : 1h 55 min.
  • Download : 9647
  • Yhteensä katsaus : 1523
  • Vuosi : 1982.
  • Videotyyppi : AAF,amv,3GPP,3GPP2,flv,.mpe.
  • IMDB Rating : 5.1/10 (99484 votes).
  • Elokuva Koko : 484 MB.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aika lensi, ja kun se tapahtui En vaan istui kunnioitusta. Se, miten tämä elokuva kuvaa ihmisen degeneroitumista, ahneutta, myötätunto ja rakkaus ovat vain mielenkiintoisia neroita.

    Tämä muistutti minua siitä, kuinka hyviä elokuvia voi olla. Ei hölynpölyä, saa puhtaan raaka tarinan kertoa.

    The Truth Katso Elokuva Ilmaiseksi


    Elokuvan casting on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvataide, tuotannon suunnittelu ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kehys, jokaisen kameran liike, jokainen suorituskyky tuntuu täydellisesti kalibroitu mahdollisimman tehokkaasti.

    Kommentit